Magamról

reniOnodi Renáta vagyok. A látható világban – Veres Kriszta Avalon papnője barátságával, inspirálásával – 2008. november 12-én indultam el az Istennő felé és másnap születésnapomon az Isten-nő újjá szült engem. Papnővé. Újból megszülettem szent méhében. Tudom, hogy Te, Én vagyok ez az Isten-Nő, hogy Mi mind Egyek vagyunk. Az Egy Isteni részei, fényei.

Különböző hangolásokat, szertartásokat tartok, hogy a neked legmegfelelőbb módon tudd megtapasztalni, megélni, hogy Isteni, Halhatatlan, Végtelen, Gyönyörű Létező vagy. Olyan Isteni Létező, aki szabadon jött ide erre a Földre embert játszani és szabadon választott magának testet, kelyhet ahhoz, hogy Isteni fényét testén, az anyagin keresztül elhozza ide ebbe a dimenzióba és általa szabadon olyan Életet Álmodjon Magja körül, ami szívből neki a legjobb, legszebb és Mindazoknak, akik körülötte vannak, az útjába kerülnek. Meg szeretném mutatni Neked, hogy Te vagy az az Áldás, amit oly nagyon vársz, vágysz.

2012 október 7-én fejeztem be a Lélek gyógyító kurzust, ezzel megnyílva és beavatva Életem egy új fejezete előtt.
2015-2017-ben pedig elvégeztem a Kristályfény – Merlin iskolát is, ahol még mélyebb Önismeretet, szellemi, alkímiai tanításokat kaptam. Mély kapcsolatot kialakítva Fénymesterekkel és az Arkangyalokkal.
2017-től pedig ReCode mentorként is tevékenykedem: az Önmegvalósításban segítek holisztikus módon: testben, lélekben, szellemben. Ez egy új Bőség teremtés program, melynek alapja a test-tudatosság: sejt újrakódolás, dns hangolás.

Segítek Megújulnod, Átalakulnod, valamint Megtartani téged az Erődben. Lelked, tested ragyogásába segítelek visszavezetni a saját ritmusodban. Mostani Ön-magod, jelen életed elakadásait segítek Tudatosítani és Feloldani, hogy egy Emelkedett állapotban tudj távozni, élni az életed.

A gyógyítások igazán mélyek, hiszek abban, hogy a gyógyító már a puszta megjelenésével elindítja a változást a hozzá érkezőkben. Eleinte lehet, hogy ez a változás nem tűnik pozitívnak, mert a jelen életedben fel nem ismert, meg nem oldott és be nem integrált lélek részek, lélek darabkák, aspektusok jönnek fel, hogy ezáltal feloldódhassanak, el tudd engedni őket tudatosan, tudatosulás által, hogy helyükre meg tudjon érkezni mindaz a fény, szeretet, új tapasztalás, új kapcsolat, megújulás stb., amit szeretnél, amire vágysz.

Ebben tudok neked segíteni. Neked csak a szándékodat kell magaddal hoznod és azt az életterületet, ahol szeretnéd a változást beindítani a hangolás által.

A gyógyítás alatt lélek hangolás történik:  kristályokkal, a lelked hangjainak rezgésével, valamint illatokkal és olajozással.

Fény Virág
Az a virág, amely a szívből nyílik nem hervad el soha,
ahogy a szeretet sem múlik el, ha lélek az otthona.
Hiszen a szeretet nem más, mint a lélekből sarjadt virág:
láthatatlan, és mégis érzed rejtélyes illatát. Láthatatlan.
Csak akkor látni, ha szemed mosolyog,
s felragyognak szirmai közt csillagharmatok.

„Új emberek jönnek,
Szívük nyitva, mint virágkelyhek.
Várják, hogy valaki érintse őket,
Mint méhecskék a virágot, hogy termés legyen.
Csak egy puha érintés,
Könnyű fuvallat, ami hozzád ér.
Oly finoman és kedvesen,
Hogy a virág, ne sérüljön meg.”

„A szíved virágos, nyitott mezőkre hív, ahol bármilyen csoda megtörténhet. Egyedül a kétség az, ami a csodák megérkezését akadályozhatja.”

Várlak sok szeretettel erre az Isten-Női találkozásra.
Szeretettel: Onodi Renáta, Námáh
Tel.: 0620-256-2880
e-mail: renata.onodi@gmail.com
facebook oldal: Istennő Fénye

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.