A DNS és a tudomány

szines-dns-spiral

A DNS-ed 90%-a szó szerint az Isteni mivoltod kvantum-lenyomata. Az Akashád lenyomata. Ez az összes életeid feljegyzése, minden megvalósított dolog, minden növekedés, minden felismerés és minden kudarc. Azok számára, akik Lemúriainak tartják magukat, ez egy roppant mennyiségű, ezen a bolygón szerzett tapasztalást jelent, egészen a kezdetektől, amiről majd most beszélünk.
A kvantum állapotban lévő dolgok nem logikusak a 3D-ben. A kvantumfizikának nagyon kevés értelme van a lineáris gondolkodó számára és te lineáris vagy. Következésképpen az “elfogultság” amivel rendelkezel ténylegesen így néz ki: A valóságod csupán néhány dimenzión alapul azok közül, amelyekkel az Univerzum bír. Amíg a “kép maradék része” nem tárul fel, leginkább a tudományos kutatásoknak köszönhetően, csak azt a behatárolt valóságot fogod látni, amelyben éppen élsz. A dolgok amelyek kívül vannak a 3D-n továbbra is, rejtélynek számítanak majd, látszólag véletlenszerűek és kaotikusak, ahelyett, hogy logikusak és rendszerezettek lennének. A DNS-ed magában hordozza a spirituális lenyomatot és minden utasítást azzal kapcsolatban, hogy ki is vagy. Mindez ott található a 90%-ban, amely kvantum állapotú.
Ezért a DNS-edről szóló beszélgetés, tulajdonképpen a teremtésedről, az Akasha Krónikádról és a spirituális származásodról szóló beszélgetés. Ezért koncentrálunk a DNS-edre.

Forrás: Magyar Kryon Honlap