Kezelés-Konzultáció

Lélek hangolások

lélek hangolás

“Azt kapod, amire lelked húrjai rezonálnak”

Amire hangolod magad, azt fogadod magadba. Annak leszel eszköze, tettestársa, megvalósítója. Ha harmóniára hangolod magad, érzed, hogy angyalok vannak körülötted. Nem látod, de érzed! És nem az angyal hangolt magára, hanem te hangolódtál az ő hullámhosszára. Te vagy a vevő – ő csak az adó.
Müller Péter

A lélek hangoláson (egyéni) az isteni fény által feloldódnak az energia blokkjaink, így a kozmoszból jövő energiát akadály nélkül tudjuk fogadni és hasznosítani.
Mindannyiunknak vannak régen cipelt lelki blokkjaink. Segítő jelenléttel tudok ennek feloldásában, átalakításában segíteni. Neked csak a szándékodat kell magaddal hoznod és azt az életterületet, ahol szeretnéd a változást beindítani a hangolás által.

A gyógyítás alatt lélek hangolás történik: a kézrátétel a legősibb gyógymód, a legősibb energiagyógyítás. Valamint kristályokkal, illatokkal, olajozással hangolunk Angyali segítőkkel.

Várlak sok szeretettel!
Addig is sok-sok szép napot és pillanatot kívánok neked!

Hold hangolások

hold

ÚjHold és TeliHold Hangolás Angyali segítőkkel
Minden ÚjHold és Telihold napon (csoportos)

Várunk téged sok szeretettel gyógyulni, azaz eggyé válni a lelkeddel, a szíveddel, a forrással, hogy el tudj engedni, fel tudj oldani minden akadályt, hogy szívből tudd élni álmaidat, hogy újra érezd teljességed, szépséged, hogy újjászületve tudj távozni.

A hold fénye odaadásra való képességünkről, lágyságunkról, érzékenységünkről gondoskodik, valamint arról, hogy képesek legyünk befogadni a hatásokat, elsősorban a szellemi világból érkező üzeneteket.
A női minőséget aktivizálja bennünk és odaadó megnyílást eredményez. Segít abban, hogy elfogadjuk a dolgok természetes folyását. A gondolkodásunk intuitív oldalával kerülünk kapcsolatba általa.

Újhold: Adjunk oda neki bármit, amit el szeretnénk engedni. Megújulás, gyógyulás, új lendület, új erő.
Újhold napok:

Telihold:
Az energia alkalmassá válik álmaink és vágyaink manifesztálására. Teljesség. Teremtő erő.
Telihold napok:

Kapcsolódó blog bejegyzés: itt

Szeretettel: Onodi Renáta, Námáh
Tel.: 0620-256-2880
e-mail: info@istennotemplom.com
facebook oldal: Istennő Fénye