Angyali Érintés Klub

2012-ben kedves barátnőm, Mirjam szülinapján álmodtuk meg ezeket a programokat. Akkor még csak egy kis csoportban, barátok gyűltünk össze Mirjam lakásán. Aztán következett a folytatás az én születésnapomon az Istennő templomban. Azóta találkoztunk: Mikuláskor,  December 21-én és Szilveszterkor is. 🙂

Úgy döntöttünk, hogy szeretnénk folytatni ezen összejöveteleket az Új évben, 2013-ban is!

A programokról általánosságban:
– ismerkedés, beszélgetés, eszem-iszom
– meditáció, transztánc, szív-tánc
– angyali érintések (férfi-női energiák harmonizálása), masszázs
– mantra éneklés, verselés, hangszeres játék
– csoportos játékok, filmklub stb.

Összejöveteleink többnyire barátok, ismerősök összejövetele. De szívesen látunk úgymond külsősöket is, ismerősök ismerőseit is. Mivel általában elég sokan szoktunk lenni, ezért szeretnénk maximalizálni a létszámot: 22 főre rajtunk kívül. A nemek aránya közel azonos szokott lenni.

Az összejövetelek klub jellegűek, így nincs meghatározott díja, adományos. 4-5 órás programok esetén min 1500 Ft + amit szívből jónak érzel, egész napos programok esetén min 2000 Ft + amit szívből jónak érzel.

Helyszín: Istennő templom (1073. Bp. Erzsébet krt. 58. 1/1.) kapukódért érdeklődj!

Ha vidéki vagy, vagy szeretnél a templomban aludni ez is megoldható. Takaró és párna van a templomban, de matrac, szivacs nincsen, így a plusz kényelemről magadnak kell gondoskodnod. Ennek viszont fix díja van a programok adományos díján felül: 1000 Ft/fő.

Szeretettel várunk, ha kedvet érzel találkozni velünk! 🙂

Rena és Mirjam

A teljesség igénye nélkül néhány kép az összejövetelekről 🙂 Képre kattintva nagyítódik.